Betaalmethoden

U kunt bij onze Miss70.nl op vele manieren veilig en vertrouwd betalen. Zo ook met iDEAL. De iDeal betaalmethode is speciaal geschikt voor de Nederlandse klanten. Met iDEAL kunt u veilig online afrekenen bij uw eigen bank door middel van internetbankieren. Internetbankieren met iDEAL is mogelijk bij de volgende banken ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en de Triodos Bank.

Veilig en discreet
Uw betaling verloopt beveiligd via onze betalingsprovider Mollie Payments. Bij het betalen door middel van iDEAL staat er dan ook een afschrijving van Mollie Payments op uw bankafschrift. Bij het plaatsen van uw bestelling wordt gegarandeerd veilig omgegaan met uw persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt en alle informatie wordt versleuteld over het internet verstuurd, waardoor de informatie niet leesbaar is voor derden.

Vooruitbetalen houdt in, dat u na het invoeren van uw bestelling zelf het openstaande orderbedrag overmaakt. Indien u kiest voor een bankoverschrijving, ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een kenmerk welke u dient te vermelden bij de overboeking.

Houd rekening met twee tot vijf werkdagen overboektijd. Zodra we uw betaling ontvangen hebben, e-mailen we u direct een ontvangstbevestiging en versturen we uw bestelling nog dezelfde dag.

Normaalgesproken krijgt u aan het einde van het bestelproces een bankrekeningnummer in beeld met een kenmerk. We verzoeken u gebruik te maken van het daar getoonde banknummer van mollie Payments en met het getoonde kenmerk over te maken. Lukt dat echter niet, of wilt u om een andere reden direct overmaken aan Miss70shop, dan vindt u hieronder onze bankgegevens:

 

Bankgegevens
Rekeningnummer: 007 0655 40
IBAN: Nl84 INGB 0007 0655 40
BIC/Swift: INGBNL2A
t.n.v. Ero-Media (ING)
onder vermelding van het ordernummer (deze vindt u in de orderbevestiging).


Miss70.nl is een online shop voor u die net iets meer zoekt. Bent u op zoek naar exclusieve merken voor hem en haar, en heeft u geen zin om het centrum te gaan of het Red Light District in te gaan? de online shop van Miss70.nl brengt het naar u! Met een overweldigend aanbod van exclusieve erotische artikelen in onze online shop is de kans groot dat u uw gewenste product vindt. U hoeft de stad niet in, maar kunt lekker in alle anonimiteit en rust shoppen naar een breed exclusieve assortiment vanachter uw pc, laptop, tablet of telefoon. Voor 22.00 besteld betekend dat u binnen 48 werkdag uw bestelling al in een neutraal pakketje thuis ontvangt.

 

Nooit meer iets missen!
*Meld nu aan en Je ontvangt de beste deals bij ero-miss70
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein